Vijf redenen waarom Nachtzicht voor jou is gemaakt!

Gepubliceerd op 1 augustus 2019 om 14:06

Hoi! Twijfel je nog of je een kaartje moet kopen? Of heb je al een kaartje maar heb je er gewoon - net als wij - ontiegelijk veel zin in? Lees dan snel verder!

1. Omdat Nachtzicht is nu al het beste house-evenement van Nijmegen is!

Ja, het is echt zo. Een gloednieuw evenement, helemaal in de stijl van nu. Een show gevuld met de nieuwste technieken, en beste apparatuur die er op het moment te krijgen valt. Een soundsystem dat secuur is samengesteld en zich al meermaals heeft bewezen en dat alles op misschien wel de meest industriële, intieme locatie van Nijmegen met een prachtig uitzicht over de Waal: de Brebl. Dat overtreft toch alles? 

2. Omdat jij - ondanks dat het niet meer mainstream is - toch nog heel lekker gaat op Deephouse, en nog steeds stiekem fan bent van Martin Garrix!

Daarvoor hoef je je niet te schamen hoor, je bent heus niet de enige. Eigenlijk komt dat juist wel goed uit, want dat is precies de muziek die je op Nachtzicht continu zult horen!

3. Omdat jij nu al verlangt naar het festivalseizoen! 

Wij ook! Natuurlijk niet alleen dat mooie weer - daar hebben we nou eenmaal geen invloed op - maar wel op de show die we zullen afleveren op Nachtzicht. Het zal barsten van de vette lichteffecten, daar zijn wij helemaal gek op. Ook kun je even bijkomen in de lounge in onze 2e Area. Wel zo fijn om even rustig je drankje op te kunnen drinken. Zo ervaar jij hét festival-gevoel, alleen dan binnen. 

4. Omdat de schade die je voor een ticket kwijt bent - zelf voor een student - reuze meevalt! 

Juist. Door slim om te gaan met de uitgaven aan onze kant, kunnen we de ticketprijs lekker laag houden. Zo ben jij voor een avondje Nachtzicht niet de enorme berg geld kwijt die je voor een indoor festival kwijt zou zijn, en is het gevoel toch hetzelfde. Niet de grote namen, wel de sfeer. 

5. Omdat Nachtzicht niet hetzelfde zou zijn zonder jou! 

Eerlijk is eerlijk, het is een nieuw evenement. Dat kan nu eenmaal niet slagen zonder haar day-1 bezoekers. Zorg daarom dat je je ticket bemachtigt en over een jaar kunt zeggen: 'De eerste editie, daar stond ik vooraan!'. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.